Create Web Design

A fost lansat dispozitivul perfect pentru politicienii români: Tastatura copy-paste. Trei butoane numai bune pentru plagiat

A fost lansat dispozitivul perfect pentru politicienii români: Tastatura copy-paste. Trei butoane numai bune pentru plagiat

Ceea ce a pornit iniţial ca o păcăleală de 1 aprilie se transformă în realitate. Poţi să cumperi acum o tastatură copy-paste. Care doar asta face.

 

‘The Key’ se cheamă tastatura, este produsă de compania  şi programată să facă doar două lucruri: Copy şi Paste. Numai bună pentru politicienii de la noi, pentru doctoranzi şi aşa mai departe. Vine la timp pentru sărbători, din 13 decembrie încep livrările şi costă 29 de dolari. Un cadou binevenit pentru cei cu vocaţie de plagiatori, scrie Smart Radio.

Un dispozitiv care se încadrează perfect în birourile demnitarilor români. Şi uşor de trasportat până la cafenelele în care se realizează, de fapt, importantele lucrări de licenţă, masterat şi doctorat numai bune de trecut în CV-urile care demonstrează capacităţile înalte care îi recomandă pentru funcţiile de conducere.

Toate cele 3 taste necesare redactării unui document care te pot duce pe culmile profesionale sunt prezente: un C pentru Copy, un V pentru paste, şi o a treia tastă programabilă, pe care poţi pune ce comandă vrei. Delete, de exemplu. În cazul în care lucrarea este prea complexă şi ar putea să atragă atenţia în mod nedorit.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *