Create Web Design

Aplicaţia românilor care uşurează munca. CountThings este folosită în sistemul medical pentru numărarea vaccinurilor

Aplicaţia românilor care uşurează munca. CountThings este folosită în sistemul medical pentru numărarea vaccinurilor

O echipă de dezvoltatori braşoveni a creat o aplicaţie care numără diferite obiecte. CountThings este folosit în industria lemnului, metalurgiei şi agriculturii. CountThings este o aplicaţie românească care a ajuns să fie folosită în Israel şi UK. CountThings este folosit în sistemul medical pentru numărarea vaccinurilor. Distribuitorii de perle din Japonia folosesc aplicaţia românească de numărat.

 

Tehnologia evoluează pe zi ce trece şi devine din ce în ce mai simplă. Ne scuteşte de diferite activităţi, cum ar fi număratul.

CountThings, o aplicaţie românească, ce foloseşte inteligenţă artificială, poate număra în locul oamenilor. Aplicaţia este celebră şi în Israel şi UK.

Ideea le-a venit fondatorilor în momentul în care au primit cereri de la clienţii care doreau să numere buşteni. Au observat necesitatea pe piaţă şi au creat o aplicaţie care automatizează număratul. Pare simplu, dar este foarte important. Aceasta ajută angajaţii să numere materialele cât mai bine, fără greşeli umane.

CountThings este disponibilă pe iOS, Android şi Windows şi este folosită în industria lemnului, metalurgiei, agriculturii şi de curând, şi în sistemul medical.

CountThings a trecut de la număratul buştenilor, la număratul flacoanelor din centrele de vaccinare. Fondatorii au primit cereri de numărare automată de la doctori din Marea Britanie şi Israel. Aplicaţia poate număra mii de produse dintr-o poză în câteva secunde, iar rezultatele ajung în timp real în sistemele companiilor. Şi nu doar în aceste două ţări a avut succes.

CountThings a redus cu 80% timpul petrecut pentru numărarea manuală a perlelor. Astfel a ajutat şi distribuitorii de perle din Japonia să-şi îmbunătăţească serviciul şi relaţiile cu clienţii.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *