Create Web Design

Cei de la Qualcomm au anunţat lansarea unui nou procesor. Xiaomi şi Sony sunt primele companii care îl vor folosi

Cei de la Qualcomm au anunţat lansarea unui nou procesor. Xiaomi şi Sony sunt primele companii care îl vor folosi

Qualcomm a anunţat noul procesor Snapdragon 888. Acesta va fi folosit pe telefoanele de top, cu Android, din 2021. 15 companii, printre care Xiaomi, LG sau Sony, vor folosi procesorul.

 

Telefonul tău este deja un veritabil computer de buzunar. Însă acest lucru nu înseamnă că nu pot deveni chiar şi mai puternice. Qualcomm, compania care produce cipurile folosite pe telefoanele cu Android, tocmai a prezentat următorul procesor pentru 2021. Cele mai tari smartphone-uri îl vor avea. Cu ce vine? În primul rând, ajută la dezvoltarea reţelei 5G şi pentru un gaming de performanţă. De acum, procesorul poate face faţă la jocuri la 144 de frame-uri pe secundă.

Însă, la capitolul cameră, creşterea e şi mai spectaculoasă: cu 35% faţă de generaţia anterioară. Procesorul poate să facă 120 de fotografii într-o secundă. Alex Katouzian: Cu camera pariem totul pe viitorul fotografiei. Cu funcţionalităţi care vor schimba modul în care consumatorii folosesc camerele smartphone-urilor. Este cea mai avansată platformă iar tehnologiile construite în procesor sunt pur şi simplu grozave.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *