Create Web Design

FOTO Facebook lansează o nouă aplicație

FOTO Facebook lansează o nouă aplicație
Facebook are o nouă aplicație. Se numește Hobbi și este pentru hobby-uri.

 

În locul serviciului pentru întâlniri, a cărei lansare a fost amânată în Europa din cauza problemelor privind gestionarea datelor, Facebook lansează Hobbi, o aplicație pentru documentarea proiectelor personale. Hobbi este produsul NPE Team, divizie din cadrul Facebook care are rolul de a crea servicii și aplicații noi, pentru a vedea ce prinde la utilizatori în zona de socializare.

 

Este o aplicație prin care utilizatorii ar trebui să-și documenteze pasiunile, fie că este vorba de gătit, grădinărit, desen sau altceva, și să să facă asta publicând poze și filmări. Orice intră în categoria hobby, practic. În această fază, Hobbi este are doar funcții de editare și organizare a conținutului. Este lipsită de alte facilități sociale, dincolo de opțiunea share, care trimite creațiile pe Facebook sau alte rețele.

 

Inclusiv opțiunile de editare sunt foarte simple, existând mai puține instrumente decât la funcția Story din Instagram, spre exemplu. Coincidență sau nu, Facebook lansează Hobbi la mai puțin de o lună după ce Google a lansat o aplicație numită Tangi, care vizează aceeași nișă – zona de hobby-uri și creativitate.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *