Create Web Design

iPhone 13 va fi lansat pe 14 septembrie. Ce noutăţi aduce noul smartphone Apple

iPhone 13 va fi lansat pe 14 septembrie. Ce noutăţi aduce noul smartphone Apple

Un eveniment virtual de amploare este ocazionat de prezentatarea noului smartphone emblematic de la Apple. Nu numai experţii din industrie şi jurnaliştii, ci toţi fanii Apple vor putea urmări prezentarea următoarei generaţii de iPhone. Programarea lansării, 14 septembrie, de la ora 20.00, în România.

 

Iată ce se ştie deja (aproape) cu siguranţă despre acest iPhone. Numele – în ciuda perplexităţii multora dintre cei „superstiţioşi”, ar trebui să fie iPhone 13.
Vor exista patru modele noi. Versiunea „standard” va fi însoţită de o versiune mini şi două versiuni Pro şi Pro Max.

Modelele diferă în principal în sectorul fotografic. Pro ar trebui, de asemenea, să fie echipat cu un obiectiv pentru schimbarea senzorului pentru unghi larg şi ultra larg.

Printre noutăţile în materie de design vom avea o crestătură mai mică. În timp ce afişajul ar trebui să dobândească funcţionalitatea „mereu pornit”, adică posibilitatea de a vedea anumite informaţii (cum ar fi data, ora sau notificările) chiar şi atunci când ecranul este oprit.

Indiscreţia din ultima oră vorbeşte şi despre o caracteristică: iPhone 13 va fi echipat cu conectivitate prin satelit, datorită unui nou cip Qualcomm. Încă nu este clar modul în care va fi exploatată capacitatea de conectare la sateliţii cu orbită terestră joasă. Preţul ar trebui să rămână acelaşi cu al predecesorilor.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *