Mozilla lansează noul Firefox cu Picture-in-Picture

Mozilla lansează noul Firefox cu Picture-in-Picture

Dacă vrei să vezi un clip video pe laptop, de pe Netflix, Youtube sau HBO Go, și în același timp să faci și alte lucruri, in Windows ai destul de puține opțiuni la dispoziție. Cu noul browser Firefox, acum lucrurile devin mult mai simple. Mozilla a introdus, în premieră, modul Picture-in-Picture, relatează GadgetReport.ro

 

În esență, noua versiune de Firefox îți permite, cu un buton dedicat, să urmărești orice fereastră de web independent de celelalte deschise.

Altfel spus, dacă vrei să vezi un film, trebuie doar să activezi Picture-in-Picture și să dimensionezi fereastra după cum îți dorești. Aceasta va sta tot timpul în fața ta, indiferent ce alte lucruri faci pe laptop. Află cum instalezi si cum functioneaza modul Picture-in-Picture din clipul video de mai jos.

 

 

 

 

Noua versiune Picture-in-Picture a Firefox este disponibilă, în prezent, doar pentru sistemul de operare Windows urmând ca, în ianuarie, să fie lansate și versiuni pentru Mac și Linux.

Mozilla Firefox este unul dintre cele mai bune și rapide browsere. Încearcă-l și vei vedea că, în multe situații, se mișcă mai repede decât Chrome sau Explorer.

 

firefox chrome_9KC3bK99ZO

 

 

Dincolo de versiunea stabilă, pe care o descarci de AICI, care include și Picture-in-Picture, poți să descarci și Firefox Preview 3.0, o versiune beta care îți oferă și mai multe facilități interesante, printre care și un nou mod de navigare în modul privat, astfel că datele privind site-urile vizitate și parolele folosite vor fi secretizate.

Alte facilități includ mutarea toolbar-ului după cum îți dorești, optimizarea tab-urilor și desemnarea unui motor de căutare preferat.

 

firefox chrome_72JPa66tZF

 

 

Sursa

administrator

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *