Create Web Design

O nouă lovitură pentru jocurile video. Presa chineză: “Toleranţă zero faţă jocurile care denaturează istoria”

O nouă lovitură pentru jocurile video. Presa chineză:  “Toleranţă zero faţă jocurile care denaturează istoria”

Autorităţile de reglementare chineze ar trebui să verifice jocurile video online şi să aibă „toleranţă zero” faţă de cele care denaturează istoria, se precizează într-un comentariu publicat pe site-ul radiodifuzorul de stat CNR. Comentariul de pe CNR spune că jocurile care denaturează istoria ar putea induce în eroare tinerii, relatează Reuters.

 

Un alt articol recent care numea jocurile online „ droguri electronice” a dus la cea mai abruptă cădere din ultimul deceniu a acţiunilor gigantului Tencent şi a altor companii de jocuri video. La scurt timp, Tencent a anunţat că va introduce noi limite în ceea ce priveşte timpul petrecut de copii în unul dintre jocurile sale populare.

Tencent deţine printre altele şi Riot Games ce are în portofoliu jocuri precum League of Legends, Valorant sau Legends of Runeterra, dar şi un pachet de aproximativ 40% la Epic Games ce are în portofoliu jocul Fortnite. Tencet mai deţine sau a deţinut pachete minoritare şi la Activision Blizzard, Ubisoft sau Bluehole. La scurt timp, Tencent a anunţat că va introduce noi limite în ceea ce priveşte timpul petrecut de copii în unul dintre jocurile sale populare.

Un alt articol spunea că reducerile fiscale pentru industrie ar trebui eliminate.

Piaţa chineză este una foarte importantă pentru lumea jocurilor video. Multe companii mari fie desfăşoară activităţi în China, fie sunt chiar deţinute de entităţi din China.

Autorităţile de reglementare chineze au restricţionat în trecut o serie de sectoare pentru a le face să promoveze valorile socialiste şi pentru a restrânge ceea ce criticii au numit expansiune capitalistă nesăbuită.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *