O platformă de startup-uri, bănci şi antreprenori cu experienţă ajunge în România

O platformă de startup-uri, bănci şi antreprenori cu experienţă ajunge în România

Programul Visa Innovation este o platformă de parteneriate între startup-uri fintech, bănci şi antreprenori cu experienţă din Europa de Sud-Est. Acesta se extinde în mai multe ţări din regiune, inclusiv în România, şi are scopul de a atrage mai multe startup-uri.

 

Potrivit organizatorilor, startup-urile cu echipe dedicate şi produse sau soluţii live, care vizează sectorul IMM-urilor, circulaţia fluxurilor financiare, dezvoltarea experienţei de plată de ultimă generaţie sau construirea de oraşe mai inteligente pot trimite aplicaţii direct pe site-ul visainnovationprogram.com. Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor la cea de-a treia etapă a programului de inovaţie al Visa este 15 aprilie.

Proiectul oferă acces la instituţii financiare şi alţi parteneri din Bulgaria, Grecia şi Turcia. Startup-urile din sud-estul Europei care vor fi acceptate în program beneficiază de informaţii practice, acces la resurse tehnologice şi mentorat pentru a derula proiecte pilot împreună cu partenerii din program, pe pieţele din Bulgaria, Grecia sau Turcia.

„La Visa, considerăm că parteneriatele cu companiile fintech sunt esenţiale pentru stimularea inovaţiei, în beneficiul consumatorilor, afacerilor şi clienţilor. Programul de inovaţie al Visa este poarta de acces la reţeaua noastră globală şi la tehnologia de ultima generaţie care îi poate ajuta să îşi atingă obiectivele, în măsura în care aceste companii vin cu idei originale şi noi moduri de abordare problemelor. Extinderea programului şi în România va permite accesul mai multor companii fintech, oferind în acelaşi timp numeroase oportunităţi de colaborare cu partenerii de afaceri ai Visa pe plan extern. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem fintech-uri româneşti în cea de-a treia etapa a programului şi avem convingerea că inovaţia va continua să contribuie la dezvoltarea următoarei generaţii de soluţii de plăţi”, a declarat Elena Ungureanu, Visa Country Manager in Romania.

 

 

 

Sursa

administrator

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *