Create Web Design

Prima lansare Apple din 2021. Noile produse cu care s-ar putea lăuda gigantul Tech

Prima lansare Apple din 2021. Noile produse cu care s-ar putea lăuda gigantul Tech

Apple urmează să găzduiască prima lansare de produse din acest an săptămâna viitoare, aşteptările fiind pentru actualizări ale gamei iPad Pro, iPad mini şi AirPods, anunţă CNN.

 

Compania a trimis marţi invitaţii de presă pentru un eveniment virtual – cu sloganul „Spring Loaded” – care va avea loc marţi, 20 aprilie, la sediul Apple Park din Cupertino, California.

Asistentul vocal Siri a dezvăluit data înainte de anunţul oficial. Apple ar putea anunţa o reîmprospătare a gamei sale de iPad-uri: un iPad Pro actualizat cu un afişaj LED super-luminos şi un iPad mini reproiectat cu rame mai mici şi un afişaj mai mare, potrivit Bloomberg.

Nu este clar dacă gama de laptopuri MacBook Pro şi MacBook Air de la Apple va fi reînnoită săptămâna viitoare. Apple a întrerupt recent linia iMac Pro, la un moment dat cel mai puternic computer oferit de companie, precum şi boxa inteligentă HomePod, pentru a se concentra mai mult pe HomePod mini.

Există informaţii că Apple lucrează la ochelari inteligenţi şi la o cască de realitate augmentată şi realitate virtuală, dar este puţin probabil să fie anunţat ceva luna aceasta.

În ultimii ani, Apple a organizat lansări de primăvară pentru serviciul Apple TV + şi linia iPhone SE.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *