Create Web Design

Samsung vrea să muşte din iPad: Ce promite Galaxy Tab S7+

Samsung vrea să muşte din iPad: Ce promite Galaxy Tab S7+

Specificaţiile noilor tablete au apărut pe internet înainte de Samsung Unpacked. Galaxy Tab S7+ are ecran Super AMOLED de 12 inci cu rată de refresh de 120 Hz. Bateria este de 10.000 de mAh, are 6GB RAM, 128GB spaţiu de stocare şi conectvitate 5G.

 

Te-ai obişnuit deja ca înaintea evenimentelor de lansare ale diverselor device-uri, să afli informaţii. La Samsung Unpacked, de pe 5 august, va fi prezentată şi Galaxy Tab S7+, tableta cu care Samsung vrea să mai muşte din felia de piaţă a iPad-ului. Caracteristicile tehnice sunt de top, ecranul de 12 inci este Super AMOLED, cu rată de refresh de 120 de Hz, şi are cititor de amprentă pe display. Tableta are 6 GB de RAM, spaţiu de stocare de 128 GB, totul alimentat de o baterie uriaşă, de  10.090 mAh. Nu lipseşte stilusul S Pen şi, cireaşa de pe tort, are conectivitate 5G.

 

Însă, cu toate acestea, Angela, care este fan iPad, nu e impresionată. „Nu aş face sub nicio formă schimbarea de la iPad la Samsung, niciodată, nu ştiu, poate m-am şi ataşat de acest produs, dar cred că nu aş face trecerea pentru că are prea multe lucruri bune care mă ajută, inclusiv în meseria de ilustrator”, spune Angela.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *