Create Web Design

Top cele mai bune jocuri anunţate în cadrul Electronic Entertainment Expo 2021. Elder Ring, Call of Duty şi The Fast Saga, principalele atracţii

Top cele mai bune jocuri anunţate în cadrul Electronic Entertainment Expo 2021. Elder Ring, Call of Duty şi The Fast Saga, principalele atracţii

Jocul despre care s-a vorbit cel mai mult este Elden Ring (SPETZ 2), un fantasy la care a contribuit şi George RR Martin, autorul cărţilor Game of Thrones. Elon Musk a aratat că pe sistemul de gaming din noua maşina Tesla S Plaid poţi să te joci şi Cyberpunk 2077.

 

Cel mai mare show de gaming a început în forţă. Electronic Entertainment Experience, ediţia 2021, a avut avut de toate pentru fanii jocurilor video.

Nu mai puţin de 27 de jocuri au fost prezentate (SPETZ 1), de la Jurassic World Evolution 2 la un joc bazat pe seria Fast and Furious şi următorul film care va fi lansat. Jocul despre care s-a vorbit cel mai mult este Elden Ring (SPETZ 2), un fantasy la care a contribuit şi George RR Martin, autorul cărţilor Game of Thrones. Acela va fi lansat pe 22 ianuarie.

O alta surpriza pentru gameri aseară a venit de la Elon Musk. Nu la E3, ci la evenimentul despre Tesla Model S Plaid. Musk a aratat că pe sistemul de gaming din maşina poţi să te joci şi Cyberpunk 2077, un joc care necesită resurse semnificative. Cu alte cuvinte, poţi să te joci orice direct în maşină.

TOP cele mai bune jocuri anunţate în cadrul Electronic Entertainment Expo 2021
  1. Elder Ring
  2. Tiny Wonderland
  3. AmongUs roadmap
  4. Prime Matter
  5. Back 4 Blood
  6. Tales of Arise
  7. JW Evolution 2
  8. The Anacrusis
  9. Lost Ark
  10. CoD Warzone
  11. Escape Tarkov
  12. The Fast Saga

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *