Universul lui Tolkien este reconstruit în Minecraft

Universul lui Tolkien este reconstruit în Minecraft

Un server de Minecraft a aniversat 10 ani în care a recreat lumea din Lord of the Rings. Fiecare aşezare, oraş sau zonă din cărţile lui R.R. Tolkien sunt în server. Fondatorul serverului este Nicky Vermeersch care a explicat motivele serverului.

 

Dacă eşti fan al cărţilor sau filmelor Lord of the Rings, află că există persoane care au dedicat 10 ani universului lui Tolkien. L-au recreat de la zero, în jocul Minecraft.

Ai auzit cu siguranţă de Minecraft. Un joc axat pe creativitate care le permite participanţilor să construiască folosind o multitudine de cuburi. Unul dintre cele mai cunoscute servere este dedicat universului Lord of the Rings. Timp de 10 ani, gamerii au recreat fiecare loc din cărţile lui Tolkien. De la Comitat până la Mordor şi la drumul dintre aşezări. Au fost folosite până acum aproximativ 30.000 de cuburi iar harta acoperă 870 de kilometri pătraţi. A fost mult de muncă.

Nicky Vermeersch – creatorul serverului, a declarat: ”La început era haos. Nu existau unelte pentru construirea oraşelor aşa că oamenii mergeau dintr-o parte în alta şi construiau haotic” .

 

 

Sursa

administrator

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *