Netflix pierde clienţi pentru că utilizatorii împart acelaşi cont. Ce modificări vrea să facă platforma de streaming

Netflix pierde clienţi pentru că utilizatorii împart acelaşi cont. Ce modificări vrea să facă platforma de streaming

Netflix Inc. vrea să restricţioneze partajarea parolelor pentru conturile de pe platforma sa. Compania a pierdut milioane de dolari pentru că utilizatorii împart acelaşi cont în loc să plătească individual abonamentul. În viitorul apropiat, gigantul de streaming ar putea implementa crearea locaţiei principale şi plata unei sume suplimentare pentru adăugarea de membri pe cont.

 

 

 
Gigantul de streaming a estimat că 100 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc un cont partajat.

„Deci, în ultimul an, am explorat diferite abordări pentru a ataca această problemă în America Latină şi acum suntem gata să le lansăm pe scară largă în lunile următoare, începând de astăzi în Canada, Noua Zeelandă, Portugalia şi Spania. ”, a declarat compania.

Membrii planului standard sau premium ai Netflix pot adăuga un cont suplimentar de membru pentru până la două persoane pentru un plus de 7,99 USD pe lună de persoană în Canada, 7,99 USD în Noua Zeelandă, 3,99 euro în Portugalia şi 5,99 euro în Spania.

Compania a pierdut abonaţi în prima jumătate a anului 2022, pe fondul concurenţei acerbe din partea rivalilor, ceea ce a determinat-o să se uite mai serios la partajarea parolelor şi să lanseze un plan susţinut de anunţuri.

 

 

 

 

Sursa

administrator

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *